اشتراک‌گذاری:

بدون دیدگاه
  1. خانه
  2. دانستنی
  3. کفش دیابتی

کفش دیابتی

دسته‌بندی: دانستنی

کفش طبی دیابتی در مشهد

تصویر روش های علمی کنترل دیابت و روش صحیح ورزش افراد مبتلا به دیابت را شرح می دهد که برای بیماران پای دیابتی در کنار استفاده از کفش طبی دیابتی بسیار سودمند می باشد.
درصورت درخواست جهت ویزیت یا اطلاع از هزینه های کفش طبی دیابتی و ساعات و روزهای کاری لطفا به شماره پیامکی SMS پذیرش 09151238486 پیامک ارسال بفرمایید.

دلایل آسیب پذیر بودن پای دیابتی :

اولا پای بسیاری از دیابتی ها دچار نارسایی حسی و عروقی میشوند.  اختلال در خون رسانی، باعث نامتوازنی حجم عضلات کف پا میشود.علاوه بر آن تورم وبدنبال آن ناهمگون شدگی توزیع فشار در کف پا  وگاها درد کف پا میشود. نتیجتا فشار نقطه ای در نقاط مختلف افزایش میباید. ثانیا آسیب دیدگی اعصاب کف پا پوست پا را براق تر و شکننده تر میکند. بنابراینهمه این عوامل بهمراه استفاده از کفش های نامناسب باعث میشود پای این افراد در آستانه زخم قراربگیرد.

معاینه کف پای بیماران مبتلا به دیابت :

 دستگاه تصویربرداری حرکتی و داینامیک کف پا

این امکان را برای ما فراهم می آورد که بتوانیم نحوه توزیع فشار درکف پا را به طور دقیق ارزیابی کنیم. با این اطلاعات می توانیم کفی طبی بسیار مناسبی برای این افراد طراحی و ارائه دهیم و هرجایی نیاز باشد وزن را برداریم off load کردن وزن یا مینیمایز کردن فشار یا وزن را انتقال می دهیم.

کفش طبی دیابتی متناسب با پای بیمار ساخته می شود:

این بدان معنی است که کفش باید به اندازه باشد یعنی خیلی تنگ و خیلی گشاد نباشد. بسیاری از همکاران کفش طبی دیابتی را بسیار حجیم میسازند. کفش تنگ باعث می شود کل مجموعه پا تحت فشار قرارگیرد و طبیعتا سرعت زخم را تسریع میکند.(کفش را باید یک سایز بزرگتر از پا بسازند.) از طرفی کفش طبی اگر برای پا خیلی گشاد باشد (بیش از یک سایز) سایشی که بین پا و کفش ایجاد می شود به نوبه خود باعث زخم شدگی نواحی مختلف پا میشود.برند و مدل های فانتزی کفش طبی

کفش طبی دیابتی لژدار دارای اختلاف ارتفاع استاندارد (۲ الی ۵/۲سانتی متر) باشد :

این موضوع باعث توزیع نرمال فشار در کف پا میشود همپنین حرکت پاشنه برای پیشروی به جلو را تسهیل میکند .وقتی ارتفاع پاشنه کفش طبی بیش از حد استاندارد باشد فشار در قسمت قدامی پا بیشتر میشود و ناحیه تنار و هایپوتنار مستعد آسیب میشود. از طرفی وقتی ارتفاع پاشنه کفش کمتر از حد استاندارد باشد فشار در قسمت پشتی پا متمرکز میشود .

قسمت پنجه کفش طبی دیابتی متناسب با پای بیمار، پهن تر و بزرگ تر لحاظ شود.

کفش ها دارای دیوارهای محکم برای محافظت از پا می باشد .
در قسمت کف کفش از کفی های نرم ارتوپدی که با پرینتر سه بعدی مطابق با الگوی کف پای بیمار ساخته شده استفاده شده است .

 مانند برند تجاری ریبوک رویه این کفش طبی و کفی های طبی آنتی باکتربال میباشد وسازگاری بسیار زیادی با پوست دارد.

برای قسمت پاشنه ضربه گیر پاشنه استفاده میشود کاهش ضربه اولیه در جلوگیری از آسیب های مفصلی که در افراد مبتلا به دیابت شایع هست (مفصل پای شارکوت )  بسیار موثر میباشد.

مانند Brand اسکیچرز باید از زیره های سبک استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست